Sétarepülés másképp

Sétarepülés élményekre alapozott vállalkozásunk, mára a legkedveltebb megosztott költségű repüléseket szolgáltató cégcsoporttá fejlődött. Több mint három évtized repülés tapasztalata és a legbiztonságosabb szolgáltatás jellemez bennünket, így amit adunk az több, mint egy egyszerű sétarepülés.

REJTETT ÁR GARANCIA!

A feltüntetett árak a repülés során felmerülő minden költséget tartalmaznak, beleértve a reptéri díjakat is, így garantált lesz a boldogság. Időpontjának foglalása egy éven belül elküldhető, az info@dreamair.hu címre, így ajándékba is adható a repülés élmény.


vélemények a séterepülésekről – klikkeljen ide

Repülési szolgáltatásaink

Sétarepülés
Sétarepülés

 

Ugye milyen felemelő érzés lehet ezt látni? Hát még úgy, hogy közben nem zavarja más utas, a személyzet csak az Ön kívánságait lesi és a repülő az Ön által kért útvonalon repül.

Egy sétarepülés megvalósítható abszolút elérhető áron. Nálunk pedig még inkább a felhők között érezheti magát!

 

Lánykérés, esküvő, születésnap… Meglepetés… Több, mint sétarepülés

Naplemente, vízpart, romantika, buli, barátok? Mi mindezt megadjuk, csak olyan egyedülálló nézőpontból, mellyel kevesen dicsekedhetnek. Egy lánykérésnél milyen csodálatos allegória ezt a felhők felett megtenni? Vagy milyen életre szóló élmény egy legénybúcsús helyszínként a felhők magaslatát választani?

Sétarepülés
Sétarepülés

Mi most egy csodálatos, nem mindennapi élményre invitáljuk Önt. Felhők között szállni más. Fentről minden sokkal egyszerűbb és átláthatóbb. Ott ül a pilótafülkében, s közelről figyelheti a pilóta tevékenységet.

Valentin nap, legénybúcsú, leánybúcsú, nászajándék?

Sétarepülés Budapesten már 4000 Forint / fő ártól elérhető.

 A FELHŐK KÖZÖTT REPÜLNI ÉLMÉNY…

TÚRAREPÜLÉS PRÓBAREPÜLÉS CSAPATÉPÍTÉS

webshopban található ajánlataink, a legkedveltebb sétarepülési útvonalakat tartalmazzák. Természetesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók, nyugodtan írjon elképzeléseiről és mi megvalósítjuk.

Vélemények a Dreamair sétarepülésről

Nagyon köszönjük a repülést, fantasztikusan éreztük magunkat ismét Önöknél!!
Végül az is nagyon jól jött ki, hogy ennyi ideig halasztottuk, így gyönyörű őszi táj felett repülhettünk el!
A pilóta nagyon jó fej és kedves volt.
Mivel már másodszor repültünk Önökkel ilyen formában és csupa pozitív élménnyel távoztunk, gondoltam szüleimet is meglepném egy hasonló programmal közelgő születésnap/
névnap alkalmából.

Üdvözlettel:

H. Máté
———————

Nagyon kedves pilótával repültünk, aki segítőkész volt, és sok kérdésünkre válaszolt. Kellemes élmény volt, így más repülni, mint egy nagy géppel, intenzívebb az élmény.

T. Tímea

————–

Nagyon korrektek és látszik, hogy szeretettel végzik a munkájukat, nem csak letudják a kötelességüket! Csak ajánlani tudom a Dream Air-t mindenkinek, aki kedvet kapott a repüléshez!

B. Andrea

————–

Nagyon elégedett voltam, fantasztikus élmény, igazán kedves emberek!

V. Ádám

————–

Pontos, udvarias kiszolgálás kellemes élményt szereztünk!

Köszönjük

H. József

————–

Teljes mértékben elégedett vagyok.

T. Gábor

————–

Nagyon szuper cég, többet ad mint amit hirdet:)

K. László

————–

 

Repülés vásárlása bankkártyával, átutalással vagy készpénzzel!

Shopunkban azonnal megvásárolható a repülés vagy az ajándék beszállókártya. A  vásárláskor a következő lehetőségek közül választhat:

– Készpénzzel történő fizetés, OTP bankban.
– Átutalással történő fizetés, a bankszámlája segítségével.
– Bankkártyás fizetés, biztonságos rendszeren keresztül.

Valamennyi ár, a repülőtéri díjakat is tartalmazza!

* A köznyelvben sétarepülés néven végzett repülés, költségkímélő változata a “megosztott költségű repülés”. Oldalunkon ezt a megosztott költségű repülési szolgáltatást kínáljuk, mikor a sétarepülés szót használjuk!