Sétarepülés másképp

Sétarepülés élményekre alapozott vállalkozásunk, mára a legkedveltebb megosztott költségű repüléseket szolgáltató csoporttá fejlődött. Több évtizednyi repülés tapasztalata, verhetetlen árszint és a legbiztonságosabb szolgáltatás jellemez bennünket, így amit adunk az több, mint egy egyszerű sétarepülés.

REJTETT ÁR GARANCIA

A feltüntetett árak a repülés során felmerülő minden költséget tartalmaznak, beleértve a reptéri díjakat is, így garantált lesz a boldogság. Időpontjának foglalása egy éven belül elküldhető, az info@dreamair.hu címre, így ideális az ajándék repülés élményhez is.


vélemények a sétarepülésekről – klikkeljen ide

Legkedveltebb repülés programjaink

Kérjük kattintson a szimpatikus ajánlatra és ha tetszik rendelje meg. Fizetés módja: Bankkártya, átutalás vagy OTP banki készpénz fizetés.

webshopban található ajánlataink, a legkedveltebb sétarepülés útvonalakat tartalmazzák. Természetesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók, nyugodtan írjon elképzeléseiről, az info@dreamair.hu mail címre és álma valósággá válhat.

Sétarepülés

Sétarepülés

Felhők között van hely bőven. Élmény lesz a repülőben. Álom repülés, az álmok megvalósítójával!

Egy sétarepülés létrejöhet abszolút elérhető áron. Nálunk pedig még inkább, egy csodás lehetőségben érezheti magát!

Lánykérés, születésnap… Ajándék repülés… Több, mint sétarepülés

Naplemente, vízpart, romantika, buli, barátok? Mi mindezt megadjuk, csak olyan egyedülálló nézőpontból, mellyel kevesen dicsekedhetnek. Egy lánykérésnél milyen csodálatos allegória ezt a felhők felett megtenni? Vagy milyen életre szóló élmény egy születésnap helyszínként a végtelen ég?

Sétarepülés
Sétarepülés

Mi egy álomszerű, nem mindennapi élményre invitáljuk. Felhők között szállni felejthetetlen. Egy romantikus repülés nagyon szép ajándék.

Valentin nap, nászajándék, legénybúcsú vagy épp egy leánybúcsú? Álmodja útját az égre! Ahogy régi szlogenünk szólt:

Sétarepülés Budapesten már 5000 Forint / fő ártól.

 Korábbi vélemények, a Dream Air sétarepülésről

Mivel már másodszor repültünk Önökkel ilyen formában és csupa pozitív élménnyel távoztunk, gondoltam szüleimet is meglepném egy hasonló programmal közelgő születésnap és névnap alkalmából.

Üdvözlettel:

H. Máté

———————

Nagyon kedves pilótával repültünk, aki segítőkész volt, és sok kérdésünkre válaszolt. Kellemes élmény volt, így más repülni, mint egy nagy géppel, intenzívebb az élmény.

T. Tímea

————–

Nagyon korrektek és látszik, hogy szeretettel végzik a munkájukat, nem csak letudják a kötelességüket! Csak ajánlani tudom a Dream Air-t mindenkinek, aki kedvet kapott a repüléshez!

B. Andrea

————–

Nagyon elégedett voltam, fantasztikus élmény, igazán kedves emberek!

V. Ádám

————–

Pontos, udvarias kiszolgálás kellemes élményt szereztünk!

Köszönjük

H. József

————–

Teljes mértékben elégedett vagyok.

T. Gábor

————–

Nagyon szuper cég, többet ad mint amit hirdet:)

K. László

————–

Shopunkban azonnal megvásárolható a repülés vagy az ajándék beszállókártya. Várjuk szeretettel kedves vendégeink között!

Valamennyi ár, a repülőtéri díjakat is tartalmazza.

* A köznyelvben sétarepülés néven végzett repülés, költségkímélő változata a “megosztott költségű repülés”. Oldalunkon ezt a megosztott költségű repülési szolgáltatást kínáljuk, mikor a sétarepülés szót használjuk.