Sétarepülés másképp

Sétarepülés élményekre alapozott vállalkozásunk, mára a legkedveltebb megosztott költségű repüléseket szolgáltató csapattá fejlődött. Több évtizednyi repülés tapasztalata, verhetetlen árszint és a legbiztonságosabb szolgáltatás jellemez bennünket, így amit adunk az több, mint egy egyszerű sétarepülés.

REJTETT ÁR GARANCIA

A feltüntetett árak a repülés során felmerülő minden költséget tartalmaznak, beleértve a reptéri díjakat is, így garantált lesz a boldogság. Hajtóművel rendelkező komplex légijárműnek nem minősülő repülőgéppel, magánszemély által végrehajtott megosztott költségű repülés szabályai szerint repülünk, melynek során a repülés közvetlen költségeit a légijármű fedélzetén tartózkodó valamennyi személy között megosztják.


vélemények a repülésekről – klikkeljen ide

Legkedveltebb repülés programjaink

Kérjük kattintson a szimpatikus ajánlatra és ha tetszik rendelje meg. Fizetés módja: Bankkártya, átutalás vagy OTP banki készpénz fizetés.        Időpontjának foglalása egy éven belül elküldhető, az info@dreamair.hu címre, így ideális az ajándék repülés élményhez is.

webshopban található ajánlataink, a legkedveltebb sétarepülés útvonalakat tartalmazzák. Természetesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók, nyugodtan írjon elképzeléseiről, az info@dreamair.hu mail címre és álma valósággá válhat.

Sétarepülés

Sétarepülés nagy gépen. Mi inkább mást ajánlunk.

Felhők között van hely bőven, így élmény lesz a repülőben. Álom repülés és az álmok megvalósítójával!

Egy sétarepülés létrejöhet, mint abszolút elérhető árú lehetőség. Nálunk viszont még inkább, egy csodás lehetőségben érezheti magát!

Lánykérés és születésnap… Ajándék repülés… Több, mint sétarepülés

Naplemente, vízpart vagyis romantika, buli, barátok? Mi mindezt megadjuk, de olyan egyedülálló nézőpontból, mellyel kevesen dicsekedhetnek. Egy lánykérésnél milyen csodálatos allegória ezt így felhők között megtenni? Vagy milyen életre szóló élmény egy születésnap helyszínként a végtelen ég?

Sétarepülés
Sétarepülés a felhők felett nagy gépen. Nálunk mást kap, s velünk, láthat ennél többet is.

Mi egy álomszerű, de nem mindennapi élményre invitáljuk. Felhők között szállni felejthetetlen és egy romantikus repülés nagyon szép ajándék.

Valentin nap, nászajándék, legénybúcsú vagy épp egy leánybúcsú? Álmodja, így  útját az égre! Ahogy régi szlogenünk szólt:

Sétarepülés másképp Budapesten 6900 Forint / fő ártól.

Korábbi vélemények, a Dream Air repülésről

Mivel már másodszor repültünk Önökkel ilyen formában, és csupa pozitív élménnyel távoztunk, gondoltam szüleimet is meglepném egy hasonló programmal közelgő születésnap és névnap alkalmából.

Üdvözlettel:

H. Máté

————–

Nagyon kedves pilótával repültünk, aki segítőkész volt, és sok kérdésünkre válaszolt. Kellemes élmény volt, így más repülni, mint egy nagy géppel, intenzívebb az élmény.

T. Tímea

————–

Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt! Nagyon élveztük minden percét. A pilóta nagyon kedves és rutinos volt.

G. Róbert

————–

Nagyon elégedett voltam, fantasztikus élmény és igazán kedves emberek!

V. Ádám

————–

Pontos, udvarias kiszolgálás, így kellemes élményt szereztünk!

H. József

————–

Nagyon szuper, többet ad mint amit hirdet:)

K. László

————–

Várjuk szeretettel, mint kedves vendég!

Köszönjük, hogy a repülés hozzájárulásával szervezetünket támogatja!

* Fontos tudni, hogy korábban csak magas árú sétarepülés létezett, de mára a legkedvezőbb árú költség megosztott nonprofit repülésként is repülhetünk, így oldalunkon ezt a megosztott költségű repülési szolgáltatást kínáljuk.