Repülési élmények

REJTETT ÁR GARANCIA!

A feltüntetett árak a repülés során felmerülő minden költséget tartalmaznak, beleértve a reptéri díjakat is, így garantáltan felhőtlen lesz a boldogság! A repülés időpont foglalása egy éven belül elküldhető, az info@dreamair.hu címre, így ajándékba is adható a repülés élmény.

 

Sétarepülés
Sétarepülés

 

Ugye milyen felemelő érzés lehet ezt látni? Hát még úgy, hogy közben nem zavarja más utas, a személyzet csak az Ön kívánságait lesi és a repülő az Ön által kért útvonalon repül.

És egy ilyen sétarepülés megvalósítható abszolút elérhető áron! Velünk valóban a felhők között érezheti magát!

 

Lánykérés, esküvő, születésnap… Meglepetés… Több, mint sétarepülés

Naplemente, vízpart, romantika, buli, barátok? Mi mindezt megadjuk, csak olyan egyedülálló nézőpontból, mellyel kevesen dicsekedhetnek. Egy lánykérésnél milyen csodálatos allegória ezt a felhők felett megtenni? Vagy milyen életre szóló élmény egy legénybúcsús helyszínként a felhők magaslatát választani?

Sétarepülés
Sétarepülés

Mi most egy csodálatos, nem mindennapi élményre invitáljuk Önt. Felhők között szállni más. Fentről minden sokkal egyszerűbb és átláthatóbb. Ott ül a pilótafülkében, s közelről figyelheti a pilóta tevékenységet.

Valentin nap, legénybúcsú, leánybúcsú, nászajándék?

Sétarepülés Budapesten már 4000 Forint / fő ártól.

 A FELHŐK KÖZÖTT REPÜLNI ÉLMÉNY…

TÚRAREPÜLÉS, PRÓBAREPÜLÉS, CSAPATÉPÍTÉS

webshopban található ajánlataink, a legkedveltebb sétarepülési útvonalakat tartalmazzák. Természetesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók, nyugodtan írjon elképzeléseiről és mi megvalósítjuk.

Repülés vásárlása bankkártyával, átutalással vagy készpénzzel!

Shopunkban azonnal megvásárolható a repülés vagy az ajándék beszállókártya. A  vásárláskor a következő lehetőségek közül választhat:

– Készpénzzel történő fizetés, OTP bankban.

– Átutalással történő fizetés, a bankszámlája segítségével.

– Bankkártyás fizetés, biztonságos rendszeren keresztül.

Valamennyi ár, a repülőtéri díjakat is tartalmazza!

* A köznyelvben sétarepülés néven végzett repülés, költségkímélő változata a “megosztott költségű repülés”. Oldalunkon ezt a megosztott költségű repülési szolgáltatást kínáljuk, mikor a sétarepülés szót használjuk!