Sétarepülés másképp

Sétarepülés élményekre alapozott vállalkozásunk, mára a legkedveltebb megosztott költségű repüléseket szolgáltató csoporttá fejlődött. Több mint három évtized repülés tapasztalata és a legbiztonságosabb szolgáltatás jellemez bennünket, így amit adunk az több, mint egy egyszerű sétarepülés.

REJTETT ÁR GARANCIA

A feltüntetett árak a repülés során felmerülő minden költséget tartalmaznak, beleértve a reptéri díjakat is, így garantált lesz a boldogság. Időpontjának foglalása egy éven belül elküldhető, az info@dreamair.hu címre, így ideális az ajándék repülés élményhez is.


vélemények a séterepülésekről – klikkeljen ide

Legkedveltebb repülés programjaink

Kérjük kattintson a szimpatikus ajánlatra és ha tetszik rendelje meg. Fizetés módja: Bankkártya, átutalás vagy OTP banki készpénz fizetés.

webshopban található ajánlataink, a legkedveltebb sétarepülés útvonalakat tartalmazzák. Természetesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók, nyugodtan írjon elképzeléseiről, az info@dreamair.hu mail címre és mi megvalósítjuk.

Sétarepülés

Sétarepülés

Ugye milyen felemelő érzés lehet ezt látni? Hát még úgy, hogy közben nem zavarja más utas, a személyzet pedig csak az Ön kívánságait lesi.

Egy sétarepülés megvalósítható abszolút elérhető áron. Nálunk pedig még inkább a felhők között érezheti magát!

Lánykérés, születésnap… Ajándék repülés… Több, mint sétarepülés

Naplemente, vízpart, romantika, buli, barátok? Mi mindezt megadjuk, csak olyan egyedülálló nézőpontból, mellyel kevesen dicsekedhetnek. Egy lánykérésnél milyen csodálatos allegória ezt a felhők felett megtenni? Vagy milyen életre szóló élmény egy születésnap helyszínként a végtelen ég?

Sétarepülés
Sétarepülés

Mi most egy csodálatos, nem mindennapi élményre invitáljuk Önt. Felhők között szállni más. Egy romantikus repülés álomszép ajándék.

Valentin nap, nászajándék, legénybúcsú vagy épp egy leánybúcsú? Álmodja útját az égre! Ahogy régi szlogenünk szólt:

Sétarepülés Budapesten már 4000 Forint / fő ártól elérhető.

 Korábbi vélemények, a Dream Air sétarepülésről

Mivel már másodszor repültünk Önökkel ilyen formában és csupa pozitív élménnyel távoztunk, gondoltam szüleimet is meglepném egy hasonló programmal közelgő születésnap és névnap alkalmából.

Üdvözlettel:

H. Máté

———————

Nagyon kedves pilótával repültünk, aki segítőkész volt, és sok kérdésünkre válaszolt. Kellemes élmény volt, így más repülni, mint egy nagy géppel, intenzívebb az élmény.

T. Tímea

————–

Nagyon korrektek és látszik, hogy szeretettel végzik a munkájukat, nem csak letudják a kötelességüket! Csak ajánlani tudom a Dream Air-t mindenkinek, aki kedvet kapott a repüléshez!

B. Andrea

————–

Nagyon elégedett voltam, fantasztikus élmény, igazán kedves emberek!

V. Ádám

————–

Pontos, udvarias kiszolgálás kellemes élményt szereztünk!

Köszönjük

H. József

————–

Teljes mértékben elégedett vagyok.

T. Gábor

————–

Nagyon szuper cég, többet ad mint amit hirdet:)

K. László

————–

Shopunkban azonnal megvásárolható a repülés vagy az ajándék beszállókártya. Várjuk szeretettel kedves vendégeink között!

Valamennyi ár, a repülőtéri díjakat is tartalmazza.

* A köznyelvben sétarepülés néven végzett repülés, költségkímélő változata a “megosztott költségű repülés”. Oldalunkon ezt a megosztott költségű repülési szolgáltatást kínáljuk, mikor a sétarepülés szót használjuk.