Repülő bérlés

Repülő bérlés, a hatékony és gyors megoldás.

Minőség.Ha a “repülő bérlés” elhangzik, elsőre talán “a repülés drága” sztereotípia jut az eszünkbe.

Utasaink jól tudják, hogy az idő pénz. Vannak helyzetek, amikor a gyorsaság messze fontosabb, mint a közvetlen költségek. 

Ha egy üzleti út kapcsán minden tényezőt figyelembe vesz, könnyen kiderülhet, hogy az alternatív utazási módok, a szállás, a napidíj és az egyéb költségek mellett már kedvezőbb döntés repülőgépet bérelni.

Így dőlnek meg az idejétmúlt sztereotípiák…

Próbálja ki a semmihez sem hasonlító, rugalmas utazás nyújtotta előnyöket!

Válassza ki hova szeretne menni! Készen állunk a repülő bérlésre… Ajánlatkérés: info@dreamair.hu

European Continent távolságok+DreamAir.hu

Szabadság, elegancia, gyorsaság… A felhők felett…

PIPER-AIRCRAFT-01007Az élvezetes, csodálatos repülés, kiemelt figyelemmel, extra poggyászhellyel és privát szférával. Ez az, amivel jellemezni szokták magánrepülőink kényelmét.

Próbálja ki a semmihez sem hasonlító, rugalmas utazás nyújtotta előnyöket!

Néhány ellenállhatatlan érv:kep 2

  • Nem kell 2 órát várni az indulásra!
  • Oda is elvisszük, ahova a nagyok nem!
  • Mire felszáll egy nagy jettel, mi már az Adrián vagyunk!
  • Akkor indulunk és érkezünk, amikor szeretné! 
  • VIP szolgáltatás és maximális biztonság!
  • Számtalan célállomás, színvonalas repülés Tőlünk!

Ha repülő bérlés felmerül, válassza tapasztalt szervezetünket . Több évtízed tapasztalata, a legbiztonságosabb szolgáltatás és a minőség jellemzi tevékenységünket. Komplex megoldásokra is képesek vagyunk, akár a célállomáson történő szervezési feladatokkal vagy épp egy speciális indulási helyszínről történő fel vagy leszállás esetén. A repülő bérlés rugalmassága és a catering, transzfer variálhatóságában verhetetlen megoldásokkal kápráztatjuk el vendégeinket.

Nem véletlen, hogy repülőgép bérlés esetén akár luxus jet, akár légcsavaros repülőgépre van szükség, mi a visszatérő elégedett vendégek sorával rendelkezünk. Maximális diszkréció mellett biztos, hogy nem talál vendégeinkről semmilyen információt, így nyugodtan tud repülni, akár üzleti vagy épp egy elegáns magán útra.

Repülő bérlés során a Kanári szigetektől, egészen Kazahsztánig megfordultunk és élményeket adtunk a Németországi Berlintől, a csodálatos tengerparti Portorozs városáig.

Számtalanszor előfordult, hogy vendégeink igényelték, hogy várjunk rájuk több napot vagy épp út közben módosították elképzelésüket, melyben teljes rugalmassággal szállunk rendelkezésre.

A repülésekhez, mindig a jobbszabályokban előírt feltételeket kívánjuk biztosítani, különösen figyelve az AOC szabályok betartására, melyben támogató partnereinkkel közösen, biztonságos és szabályos környezetet biztosíthatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk!